PEACH ON THE BEACH

PEACH ON THE BEACH PËRBËRËSIT: 3/4 gote Jaffa Plus Peach 60ml Bourbon 1 lugë lëng limoni 1 fetë pjeshke dhe mente për dekor UDHËZIMET: Kombinoni të gjithë përbërësit në një

Read More »

APPLETINI

APPLETINI PËRBËRËSIT: 3/4 gote Jaffa Plus Green Apple 100ml Vodka 2 lugë lëng limoni 15ml sour apple schnapps 1 fetë e rrumullakët e mollës së gjelber për dekor UDHËZIMET: Kombinoni

Read More »

BLUEBERRY SHAKE

BLUEBERRY SHAKE PËRBËRËSIT: 3/4 gote Jaffa Plus Blueberry 100ml Vodka 2 lugë lëng lime 1 lugë mjaltë Boronica, Lime dhe Mentë UDHËZIMET: Kombinoni të gjithë përbërësit në një shaker Shtoni

Read More »

CHERRY VODKA

CHERRY VODKA PËRBËRËSIT: 3/4 gote Jaffa Plus Sour Cherry 100ml Vodka 3 lugë lëng limoniNjë copë Lime për dekor   UDHËZIMET: Kombinoni të gjithë përbërësit në një shaker Shtoni akull

Read More »

JAFFA MIMOSA

JAFFA MIMOSA PËRBËRËSIT: 3/4 gote Jaffa Plus Orange Juice 90ml Prosecco Një copë portokalli për dekor   UDHËZIMET: Kombinoni të gjithë lëngun me Prosecco Dekoroni me një copë portokalli Shërbeni

Read More »

STRAWBERRY PARADISE

STRAWBERRY PARADISE PËRBËRËSIT: 3/4 gote Jaffa Plus Dredhëz 30ml vodka 2 lugë liker i hidhur Feta luleshtrydhe të freskëta për dekor UDHËZIMET: Kombinoni Jaffa Champion Dredhëz, vodka dhe liker i

Read More »

SUMMERTIME BERRY

SUMMERTIME BERRY PËRBËRËSIT: 3/4 gote Jaffa Plus Ice Tea Forest Berries 60ml vodka 1 gjethe mente të freskët Akull Manaferrat sezonale për dekor UDHËZIMET: Shtoni mentën në gotë dhe përzieni

Read More »